Πώςμπορώ να πληρώσω;

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

1.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ HEPTAPOLIS

Κάντε την παραγγελία σας από το www.heptapolisenergy.net και παραλάβετε τα προϊόντα σας 48 ώρες μετά από το κατάστημα μας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

  1. EUROBANK: 00260218870201264149 / GR9402602180000870201264149


SWIFT CODE:ERBKGRAA


Για παραγγελίες που αφορούν τιμολογήσεις από Ελλάδα (με συντελεστή ΦΠΑ 24%).

  1.              ASTRO BANK 0001887121/CY58008001070000000001887121

SWIFTCODE:PIRBCY2N

Γιαπαραγγελίες που αφορούν τιμολογήσειςαπό Κύπρο (με συντελεστή ΦΠΑ 5% ή 19%,ανάλογα με τη κατηγορία ΦΠΑ που εμπίπτουντα παραγγελμένα προϊόντα).Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-. Εμείς, με το που λάβουμε τοαντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελίασας.

Αν χρησιμοποιείτε web bankingμπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με emailστο info@heptapolisenergy.com την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας clickστην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτεστην αντίστοιχη σελίδα (webbanking) της τράπεζας σας.

4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.heptapolisenergy.net δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa,Mastercard,American Express και Diners.Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατασυστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo RSA) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετεμε πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή τηνπερίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικήςκάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει οκάτοχος της πιστωτικής κάρτας ναπροσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύεικαι αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρταθα πρέπει να είναι εταιρική και το όνοματου παραλαβών να αναγράφεται στην κάρτα.

5.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Επιλέγονταςως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστεαυτόματα στη σελίδα του PayPal γιατην πραγματοποίηση της συναλλαγής καιεξόφλησης της παραγγελίας. ΗPayPalαποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή καιαξιόπιστο διαμεσολαβητή για Onlineσυναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή τηνπιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικούσας λογαριασμού.

Οισυναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στονχώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονταιμε άλλους τρόπου πληρωμής. Για απορίεςκαι πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμέςμπορείτε να μεταφερθείτε εδώ.